Virtuální prohlídky matterport, Virtuální prohlídky Matterport Pro3 | Virtuální prohlídky matterport

S inovativní kamerou Matterport Pro3 se naskýtají zcela nové možnosti jejího využití. Tato revoluční kamera byla vyvinuta s cílem zachytit celý objekt včetně interiéru a exteriéru s vysokou přesností měření díky technologii LiDAR. Díky této nové kameře Matterport Pro3 získáváte naprostou volnost pohybu a virtuální prohlídka nemusí být omezena pouze na samotnou budovu.

Virtuální prohlídka s kamerou Matterport Pro3

Naše služby v oblasti prezentace nemovitostí mají jediný cíl: efektivně prodat! To je to, co nabízíme při naší spolupráci. Dokonalá prezentace nemovitostí zahrnuje nejen kvalitní fotografie, ale také vynikající servis. Umožněte svým zákazníkům prohlídku nemovitosti 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, kdykoli si najdou čas. Pozvěte nás na jednu z těchto virtuálních prohlídek, abyste si mohli vyzkoušet novou kameru Matterport Pro3, včetně prohlídky exteriérů u Chalupy u Břízek.

Kamera Matterport Pro3

  1. Rychlejší skenování velkých prostor. Skenujte prostory za zlomek času díky lepšímu času skenování a menšímu počtu skenů potřebných na jednu plochu.

  2. Skenování v interiéru i exteriéru, a to i za plného slunečního světla, pomocí jediného zařízení.

  3. Užijte si vysokou přesnost, Matterport Pro3 zachycuje přesné informace o hloubce pro půdorysy a BIM. Využijte integraci pracovních postupů. Zrychlete své plány projektování a výstavby integrací funkcí, jako jsou BIM, E57 a MatterPaks.

Kamera Matterport Pro3 je navržena tak, aby usnadnila skenování velkých prostor a exteriérů, a to s vysokou přesností měření díky technologii LiDAR. Díky působivé rychlosti, dosahu a přenosnosti dokážeme připravit virtuální prohlídku rychleji. Kamera Matterport Pro3 je vylepšená verze 3D skenovací kamery Matterport Pro2, která umožňuje vytvářet realistické 3D modely interiérů. Tato nová kamera získává náskok především pro vytváření virtuálních prohlídek v exteriérech, při skenování velkých prostor a vůbec přesnosti skenování.

Skenujeme kamerou Matterport Pro3

Virtuální prohlídky pro firmy realizujeme novou kamerou Matterport Pro 3. Jedná se o novinku, jsme jedni z prvních v ČR. Matterport Pro 3 má 4x rychlejší skenování v mimořádně velkých prostorách a venku. Skenuje vnitřní i venkovní prostory a zachycuje celé nemovitosti v jediném vysoce kvalitním modelu - dokonce i při plném slunečním světle. Vysoká přesnost (odchylka 0,2%), dosah snímače 20m! Nabízíme 3D scan nemovitostí s cenou podle skenované plochy nejsme nijak omezeni velikostí prostor, nemovitosti skenujeme včetně exteriérů. Z naskenované nemovitosti vytvoříme virtuální prohlídku realizovanou přes technologii Matterport, která dovede doslova zázraky. Celou nemovitost si díky ní můžete prohlédnout jako na dlani. Uvidíte půdorys všech místností, ale také přesné zaměření celé nemovitosti. 3D virtuální prohlídky pro realitky jsou čím dál více preferovanou volbou.

Technologie Matterport navíc umožňuje přidávat k jednotlivým místnostem či objektům v interiéru informační body, tzv. Mattertags. Díky nim můžete k prohlídce připojit i popisky, odkazy nebo obrázky. Prezentace vám umožní vytvořit 360° fotky nebo videa. Přes Mattertags se dají přikládat i soubory v PDF nebo mapy. Je to tedy dobré i pro virtuální prohlídky galerie, nebo jako 3D virtuální prohlídky kulturních památek.

Další články

Dokonalé 3D prohlídky s Matterport Pro3

Díky pokročilé 3D skenovací kameře Matterport Pro3 se otevírá nová dimenze v prezentaci nemovitostí, která umožňuje získat komplexní pohled nejen do interiérů, ale i exteriérů nemovitostí.

Nemovitost musí zapůsobit na první pohled

První dojem hraje klíčovou roli v úspěšném prodeji nemovitosti. S pomocí profesionálních fotografií a techniky "home staging" dokážete upoutat pozornost správných potenciálních zájemců o vaši nemovitost.

Získejte náskok v realitním byznysu s technologií Matterport!

Virtuální prohlídky Matterport jsou na trhu dostupné již několik let, avšak je stále překvapivé, že pouze málo realitních makléřů využívá tuto inovativní technologii.

K virtuální prohlídce zdarma půdorys nemovitosti

S využitím Matterport technologie jsme schopni pro vás vytvořit profesionální 2D půdorys z vaší virtuální prohlídky. Využijte sílu půdorysu při prodeji nemovitosti a nabídněte potenciálním zájemcům lepší přehled o dispozici prostoru.

Virtuální prohlídky pro hotely, penziony

Ukažte svým zákazníkům více než jen kliknutím: Virtuální prohlídky pro váš hotel nebo penzion! Staňte se průvodcem a předveďte jim, co všechno váš hotel nebo penzion nabízí před jejich příjezdem.

Virtuální prohlídka na stavbě

I přesto, že stavby obvykle nejsou známé svou estetikou, má virtuální prohlídka ve stavebnictví své opodstatnění. Dokáže nahradit fyzickou kontrolu, detailně zaznamenat průběh výstavby a posloužit jako cenný podklad pro rekonstrukce.

Obchodníci by měli mít aktuální a srozumitelnou vizitku na Google

Pokud chcete své produkty a služby prezentovat profesionálně, můžete nabídnout zákazníkům online prohlídku vašeho showroomu. Aktualizujte svou vizitku na Google!

Virtuální prohlídky pro galerie a muzea

Galerie a muzea se posunují do nového tisíciletí a modernizují své služby. Nabízíme inovativní prezentaci umění ve virtuální realitě.

Virtuální prohlídky pro školy

Provádíme skenování základních a středních škol, univerzit, a konzervatoří. Virtuální prohlídka pro školy nemusí být nákladná, a nemáme žádná omezení ohledně velikosti prostorů. Umíme skenovat jak interiéry, tak exteriéry.dní, střední školy, univerzity,konzervatoře.

Vybíráme kameru pro virtuální prohlídky

Čas rychle plyne a naše kamera Matterport Pro 2 již stihla vytvořit několik virtuálních prohlídek. Nový model, Matterport Pro 3, nám sice otevírá zcela nové možnosti, ale není to jediná kamera, kterou používáme.

Napište nám

Potřebujete virtuální prohlídku
Matterport?
Neváhejte se nám ozvat.

Jméno a příjmení

Telefon

Email

Zpráva



Copyright (c) 2023 SCAN360.cz,
design moreandless.cz, kód wedipa.com


Půjčovna techniky | Kontakt